Pätevä sähköasentaja takaa turvallisuuden ja laadun.

 

LVIS24  tarjoaa kattavat palvelut yksittäisestä sähkötyöstä  pidempiin sähkösuunnittelu- ja sähköurakointitöihin. Kokenut ja ajanmukaisella ammattitaidolla varustettu sähköasentaja on aina puhelinsoiton päässä. Panostamme asiakaspalveluun, joten teemme  työmme tarkoituksen mukaisesti ja ripeästi. Se mitä  sovimme, se myös pitää. Varmasti.

 

Huoltosopimuskohteet tunnemme kuin omat taskumme. Tutussa ympäristössä aikaa ei kulu ihmettelyyn ja huoltosopimukset hinnoitellaan myös sopimuskohtaisesti, joten syntyy selvää ajan, hermojen ja rahan säästöä.

 

Tarvittaessa LVIS24 tarjoaa täyden paketin: Sähkö- ja LVI-suunnittelusta suunnitelmien toteutukseen asti. Jos lakisääteisiä lupia tarvitaan, LVIS24 huolehtii niiden hankkimisesta. Suuremmissa projekteissa hinnat lasketaan projektikohtaisesti ja ne ovat aina kilpailukykyiset.

 

 • Soita ja pyyydä tarjous: 020 710 9332

 

Sähköpalvelut ja -asennukset kuluttajille


Palvelemme kotitalouksia ja kuluttajia Kodin sähkömies -palvelukonseptin mukaisesti. Sähkötyöt aina ammattitaidolla ja nopealla palvelulla kilpailukykyiseen hintaan. Myös LVI-työt tarjolla saman katon alta.

 

• Tutustu Kodin sähkömies -palveluihin tästä

• Soita numeroon 020 719 9332 kuullaksesi lisää palveluista tai saadaksesi tarjouksen.

• Kiirellisissä tapauksissa voit olla yhteydessä LVIS24:n  päivystysnumeroon 020 710 9332

 

24h päivystys


24 h putkimies Aina valmis sähkömies on palveluksessanne kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

.
Probleeman sattuessa, toimi näin:

1. Nou Hätä! Soita 24 h päivystykseen 020 710 9332

2. Odota, että saavumme paikalle ja korjaamme ongelman

 

Sähkösuunnitelmat


Kattavat sähkösuunnitelmat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Selvää hermojen, ajan  ja rahan säästöä, kun suunnitelmat ja työt tilataan saman katon alta.
LUE LISÄÄ

 

LVIS24 tarjoaa selkeät ja kaiken kattavat sähkösuunnitelmat, sisältäen hankkeen kaikki osa-alueet, kuten piirustukset, työselityksen sähkötekniset ominaisuudet, turvallisuus sekä käytettävyys näkökulmat, jopa valaisimien ulkonäkö haluttaessa. Järjestämme kaikki työssämme tarvittavat luvat kuntoon eri viranomaistahojen  tms. kanssa.

 

Sähkösuunnittelua ammattitaidolla:

• Liike- ja yrityskiinteistöille
• Uudiskohteisiin, niin omakoti kuin kerrostalotkin
• Asuntoyhtiöiden saneerauksiin ja remontteihin.

 

Sähköasennukset


Ripeät sähköasentajamme ovat palveluksessasi kaikissa pienissä ja suurissa sähkötöissä. Sähköasennukset suoritamme kokemuksella ja ammattitaidolla. Hoidamme luotettavasti myös käyttöönotto- ja varmistustarkastukset.
LUE LISÄÄ

 

Sähköhuollot suoritamme luotettavasti ja sovitun aikataulun mukaisesti. Solmimme myös jatkuvia huoltosopimuksia yritysten, kauppakeskusten tai asunto-osakeyhtiöiden kanssa.

 

Monipuolista osaamista:

• Sähköasennukset
• Sähköhuollot
• Sähköurakoinnit
• Sähkösaneeraukset
• Ilmanvaihtolaitteet
• IT- ja turvallisuusjärjestelmät

 

Sähköurakoinnit pätevästi ja ammattitaidolla. Sähkömiehemme tekevät kaikki kodin ja toimistojen sähkötyöt valaistuksesta lattialämmitykseen luotettavasti. Käytössämme ovat kaikki sähköurakoinnissa tarvittavat työvälineet ja mittalaitteet. Hoidamme myös isommat urakat nopeasti ja joustavasti. Kannamme tekemistämme urakoista kokonaisvastuun ja myönnämme työllemme 2 vuoden takuun.

 

Sähkösaneerausta ammattitaitoisesti isompiin ja pienempiin kohteisiin. Suoritamme niin omakotitalojen sähkösaneeraukset kuin suurempien asuin- ja liikekiinteistöjen sähkösaneeraustyöt turvallisesti ja olemassa olevaa kunnioittaen. Haasteellisetkin saneeraukset niin, että asuminen on työn aikana mahdollista.

Ilmanvaihtolaitteiden huolto, korjaus, kunnossapito ja asennus ammattitaidolla. Asennamme ja huollamme ilmanvaihtolaitteita liesituulettimista ilmalämpöpumppuihin.

 

IT- ja turvallisuusjärjestelmien huollot ja asennukset. Meiltä löytyy erikoisosaamista myös atk- sekä erilaisten turvallisuusjärjestelmien asennuksesta ja huollosta. Tilaa meiltä murtosuoja kotisi turvaksi.

 

 

Huoltosopimus


Huoltosopimus takaa, että LVI- ja sähköjärjestelmät ovat aina asianmukaisessa kunnossa. Keskittämällä varmistat, että putkiliike tai sähköliike tuntee kiinteistön tilat ja tekniikan, ja tunnistaa nopeasti, missä mahdollinen vika saattaa piillä..• Tee huoltosopimus tai kysy lisää: 020 710 9332 Huoltosopimus