Pätevä LVI-asentaja takaa turvallisuuden ja laadun.

 

LVIS24  tarjoaa kattavat palvelut yksittäisistä LVI-asennus- ja LVI-huoltotöistä  pidempiin LVI-suunnittelu- ja LVI-urakointitöihin. Kokenut ja ajanmukaisella ammattitaidolla varustettu LVI-asentaja on aina puhelinsoiton päässä. Panostamme asiakaspalveluun, joten teemme  työmme tarkoituksen mukaisesti ja ripeästi. Se mitä  sovimme, se myös pitää. Varmasti.

 

Huoltosopimuskohteet tunnemme kuin omat taskumme. Tutussa ympäristössä aikaa ei kulu ihmettelyyn ja huoltosopimukset hinnoitellaan myös sopimuskohtaisesti, joten syntyy selvää ajan, hermojen ja rahan säästöä.

 

Tarvittaessa LVIS24 tarjoaa täyden paketin: Sähkö- ja LVI-suunnittelusta suunnitelmien toteutukseen asti.  Jos lakisääteisiä lupia tarvitaan, LVIS24 huolehtii niiden hankkimisesta. Suuremmissa projekteissa hinnat lasketaan projektikohtaisesti ja ne ovat aina kilpailukykyiset.

 

 • Soita ja pyyydä tarjous: 020 710 9332

 

LVI-palvelut ja -asennukset kuluttajille


Palvelemme kuluttajia Kodin putkimies -palvelukonseptin mukaisesti. Putkityöt aina ammattitaidolla ja nopealla palvelulla kilpailukykyiseen hintaan. Myös sähkötyöt tarjolla saman katon alta.

 

• Tutustu Kodin putkimies -palveluihin tästä

• Soita numeroon 020 710 9332 kuullaksesi lisää palveluista tai saadaksesi tarjouksen.

• Kiirellisissä tapauksissa voit olla yhteydessä LVIS24:n  päivystysnumeroon 020 710 9332

24h päivystys


24 tunnin päivystys Aina valmis sähkömies on palveluksessanne kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

.
Probleeman sattuessa, toimi näin:

1. Nou Hätä! Soita 24 h päivystykseen 020 710 9332

2. Odota, että saavumme paikalle ja korjaamme ongelman

 

LVI-suunnittelu


Kattavat LVI-suunnitelmat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Selvää hermojen, ajan  ja rahan säästöä, kun suunnitelmat ja työt tilataan saman katon alta.
LUE LISÄÄ

 

LVIS24 tarjoaa selkeät ja kaiken kattavat LVI-suunnitelmat, sisältäen hankkeen kaikki osa-alueet, kuten piirustukset, työselityksen sähkötekniset ominaisuudet, turvallisuus sekä käytettävyys näkökulmat, jopa vesikalusteiden ulkonäkö tarvittaessa. Järjestämme kaikki työssämme tarvittavat luvat kuntoon eri viranomaistahojen  tms. kanssa.

 

LVI-suunnittelua ammattitaidolla:

• Liike- ja yrityskiinteistöille
• Uudiskohteisiin, niin omakoti kuin kerrostalotkin
• Asuntoyhtiöiden linjasaneerauksiin ja remontteihin.

 

LVI-asennukset


Ripeät LVI-asentajat ovat palveluksessasi kaikissa LVI-töissä. Asennukset suoritamme kokemuksella ja ammattitaidolla. Hoidamme luotettavasti myös käyttöönotto- ja varmistustarkastukset.
LUE LISÄÄ

 

Suoritamme tehtävät luotettavasti ja sovitun aikataulun mukaisesti. Solmimme myös jatkuvia huoltosopimuksia yritysten, kauppakeskusten tai asunto-osakeyhtiöiden kanssa.

 

LVI-asennukset ammattitaidolla:

• Kalusteiden  ja laitteistojen asennukset
• Ilmastointi- ja kylmälaitteet

 

LVI-urakoinnit pätevästi ja ammattitaidolla. Putkimiehemme tekevät kaikki kodin ja toimistojen LVI-työt vesipisteistä likavesikaivoihin luotettavasti. Käytössämme ovat kaikki LVI-urakoinnissa tarvittavat työvälineet ja mittalaitteet. Hoidamme myös suuremmat urakat nopeasti ja joustavasti. Kannamme tekemistämme urakoista kokonaisvastuun ja myönnämme työllemme 10 vuoden takuun.

 

LVI-saneerausta ammattitaitoisesti pieniin ja suuriin kohteisiin. Suoritamme niin omakotitalojen LVI-saneeraukset kuin suurempien asuin- ja liikekiinteistöjen LVI linjasaneeraustyöt turvallisesti. Haasteellisetkin saneeraukset niin, että asuminen on työn aikana mahdollista.

Ilmanvaihtolaitteiden huolto, korjaus, kunnossapito ja asennus ammattitaidolla. Asennamme ja huollamme ilmanvaihtolaitteita liesituulettimista ilmalämpöpumppuihin.

 

 

Huoltosopimus


Huoltosopimus takaa, että LVI- ja sähköjärjestelmät ovat aina asianmukaisessa kunnossa. Keskittämällä varmistat, että putkiliike tai sähköliike tuntee kiinteistön tilat ja tekniikan, ja tunnistaa nopeasti, missä mahdollinen vika saattaa piillä..
• Tee huoltosopimus tai kysy lisää: 020 710 9332